Maestral

15,90

+ 6,00
+ 7,80
Cijena proizvoda:
Ukupna vrijednost dodataka:
Ukupna vrijednost narudžbe:
Kategorije: , ,
Opis

Opis

Ljubitelji klasike cijeniće ovaj interesantni spoj crvenih ruža i zelenih margareta, namijenjenog da danima krasi prostor Vama drage osobe.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Maestral”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pravila i vrijeme dostave

Florina vrši dostavu buketa i aranžmana u korpicama na teritoriji cijele Crne Gore svakog radnog dana. Dostava nije omogućena praznicima i vikendom.

Kupovinu aranžmana na Florininom sajtu je neophodno obaviti dva dana prije željenog datuma dostave (npr. ako želite da cvijeće bude isporučeno u srijedu, kupovinu morate najkasnije obaviti u ponedjeljak). Vrijeme garantovane dostave je na odabrani dan do 18h. U slučaju nepredviđenih okolnosti i izmjena u radu kurirske službe, vrijeme dostave može biti prolongirano, a kupac će, u tom slučaju, biti blagovremeno informisan.

Ako kurir ne pronađe primaoca na adresi, pozvaće ga na broj telefona koji ste naznačili prilikom kupovine. Kada primalac nije na adresi i ne odgovara na telefonski poziv, cvijeće će biti vraćeno u cvjećaru “Kalia”, ulica Svetozara Marovića br. 31 (Podgorica). Kupac ili primalac mogu podići buket sljedećeg dana do 21h.